• Pasmaat & sample Service
 • Prijzen excl. BTW
 • 14 dagen retourrecht


  Samples en pasmaten aanvragen

  Kan ik samples of pasmaten verkrijgen. Ja, dit is zeker mogelijk.

  Het sampleproces werkt als volgt:

  - Je vraagt via i[email protected] jouw sample(s) of pasmaten aan. Vermeldt duidelijk om welk artikel het gaat, de gewenste kleur en maat, indien van toepassing. 

  Nadat je alles hebt gepast maak je een beslissing wat het vervolg wordt:

  • Samples retour, ik plaats verder geen bestelling.

  Wanneer je de samples/pasmaten dan binnen 14 dagen aan ons terug levert betaal je alleen de verzendkosten heen en terug. Om ze te retourneren kun je zelf een vervoerder kiezen en voor het opsturen rekenen wij € 8,75 ex BTW.

  • Samples retour, ik plaats een bestelling

  Wanneer je een bestelling wenst te plaatsen kun je de samples/pasmaten op eigen kosten aan ons retourneren. Ook hierbij geldt de retourperiode van 14 dagen, tenzij anders afgesproken. Wanneer je een aantal stuks van de samples/pasmaten wenst te behouden dan graag even overleg hierover. Wanneer er een bestelling volgt zullen de kosten voor het opsturen vanuit ons door ons worden betaald, je betaalt dan alleen de retourkosten.

  Het retouradres is als volgt:

  Bontenue Bedrijfskleding / retouren
  Retour (bedrijfsnaam)
  Industrieweg 4
  4524JJ Sluis

  Je bent zelf verantwoordelijk voor een onbeschadigde en nette retourzending van het artikel. Voor vragen over een retourzending kun je ons mailen via [email protected]. De retourzending dient te gebeuren met een track & trace code zodat geen misverstanden kunnen ontstaan over het al dan niet verzonden zijn van de samples.

  - Artikelen die na de 14 dagen worden geretourneerd zullen niet in behandeling worden genomen en de factuur wordt dan ook niet gecrediteerd, tenzij anders afgesproken.

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0