• Niet gevonden wat je nodig hebt of samples of pasmaten nodig? Neem contact met ons op.


  Algemene voorwaarden

  WERKWIJZE Bontenue Bedrijfskleding – algemene voorwaarden

  Bedrukking kleding

  De klant dient ten alle tijden de offerte/factuur zelf te controleren op de juiste artikelen, maten, kleuren en logo's. Zonder akkoord op de digitale proefdruk wordt er niet gestart met bedrukken/laseren of borduren. Dit geldt ook voor herhaalorders. 

  Leveringen en verzendkosten:

  Vanaf € 250,- orderwaarde ex BTW rekenen wij geen verzendkosten.

  Voor overige verzendingen met een afleveradres in Nederland, België of Luxemburg vragen wij   
  € 6,95 per bestelling. Dit is een vast bedrag ongeacht het aantal artikelen of het aantal dozen per bestelling. We gaan hierbij uit van de levering van één complete zending. Het kan echter gebeuren dat enkele artikelen een langere levertijd kennen.

  Voor leveringen naar het buitenland moet je rekenen op een langere levertijd dan voor een bestelling binnen de BeNeLux. Aangezien dit afhankelijk van het land van bestemming zal dit ook apart worden gecommuniceerd.

  Op het moment dat order mee gaat met een vervoerder hebben wij minimale invloed op de levering. Daarom kunnen aan reguliere leveringstijden geen rechten worden ontleend. Indien een levering op een bepaalde datum geleverd dient te zijn raden wij aan om hiervoor een levering met leveringsgarantie te kiezen. Kosten hiervoor kun je bij ons opvragen.

  Ook vragen wij indien er sprake is van een uiterlijke leverdatum deze aan ons te communiceren via e-mail.

  Spoed orders

  Heb je een spoedorder die afwijkt van bovenstaande tijden? Neem dan contact met ons op: 0622494912 of [email protected].

  In overleg is er een heleboel mogelijk. Ook bedrukken van uw kleding is vaak op heel korte termijn mogelijk. We hebben een eigen drukinstallatie dus ook het bedrukken van uw kleding kan in bepaalde gevallen met spoed gebeuren.

  Spoedkosten zijn als volgt: 1-2 werkdagen levering: € 50,- en 3-4 werkdagen: € 35,-. Daarnaast rekenen we de verzendkosten van een reguliere bezorging via DHL of Post NL. Wens je een gegarandeerde levering op een bepaald tijdstip of datum neem dan contact op zodat we hiervoor een prijs kunnen doorgeven.  

  Retourneren

  Gepersonaliseerde artikelen nemen wij niet terug zonder legitieme reden. Indien je niet tevreden bent vragen wij je om contact met ons op te nemen alvorens de producten terug te zenden. Wij vragen je om gepersonaliseerde artikelen binnen 4 werkdagen na binnenkomst te controleren. Eventuele onjuistheden dienen binnen 4 werkdagen te zijn doorgegeven via de e-mail.

  Overige artikelen dienen binnen 4 werkdagen naar ons terug gestuurd te worden. Hiervoor dient eerst via [email protected] een retournummer aangevraagd te worden waarbij de reden voor het retourneren wordt vermeld. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.

  Om ervoor te zorgen dat producten aan je verwachting voldoen kun je bij ons wel altijd een sample aanvragen of indien beschikbaar, extra fotomateriaal. Ook hebben wij maattabellen beschikbaar die opgevraagd kunnen worden. 

  Samples of pasmaten aanvragen

  Met de sampleservice kunt u artikelen of maatseries aanvragen zodat je deze vóór dat je bestelt  kunt bekijken, beoordelen en passen.

  Het sampleproces werkt als volgt:

  - U vraagt via i[email protected] uw sample(s) of pasmaten aan.

  - Wij sturen u een factuur voor de opgevraagde samples / pasmaten. Deze wordt nadat een bestelling volgt gecrediteerd op de bestelling. Binnen 14 dagen moeten deze retour gestuurd worden. 

  - Indien er geen bestelling volgt: Samples dienen binnen 14 dagen retour gestuurd te worden. Zodra de samples binnen zijn wordt er een credit-factuur opgemaakt, minus de verzendkosten. 

  - Indien er wel een bestelling volgt: Samples dienen ook dan binnen 14 dagen retour gestuurd te worden, tenzij anders afgesproken. U ontvangt dan een volledige creditnota van de samples. 

  - Retourzending dient met tracking nummer plaats te vinden waarbij de verzender verantwoordelijk is voor de volledige levering.

  Voorwaarden retourneren kleding

  U kunt, wanneer u na gebruik van de artikelen toch niet tevreden blijkt te zijn over de kwaliteit, onder voorwaarden artikelen bij ons retourneren. Dit gaat als volgt:  

  U heeft een klacht

  Wanneer u een klacht heeft dan vragen wij u om contact op te nemen met ons via [email protected] ovv van uw telefoonnummer. We hebben zo de klacht schriftelijk en mochten er nog onduidelijkheden zijn, kunnen wij contact met u opnemen. Waarschijnlijk zullen we de producten moeten bekijken en beoordelen, wij zullen u dan vragen het product te retourneren. Mocht de klacht gegrond zijn vergoeden wij uw verzendkosten. Zodra we het product terug ontvangen hebben zullen we beoordelen of het product gerepareerd kan worden of dat er een omruiling zal plaats vinden.

  De retourzending dient vergezeld te gaan van uw naam, adres, telefoonnummer en omschrijving van de klacht. We nemen na ontvangst altijd contact met u op.

  Verkeerde levering

  U heeft een ander artikel of een andere maat ontvangen dan dat u besteld heeft? Neem dan contact met ons via [email protected]. Als wij andere aantallen, maten of producten hebben geleverd als door u besteld maken wij het zsm voor u, in overleg, in orde.

  Als uw retourzending voldoet aan één van bovengenoemde voorwaarden:, kunt u het pakket na overleg retour sturen naar het volgende adres: Bontenue Bedrijfskleding, Industrieweg 4, 4524JJ Sluis. Als u niet voldoet aan de retourvoorwaarden en u stuurt toch een artikel terug dan komt de betalingsverplichting niet te vervallen. Mocht u twijfelen neem dan aub contact met ons op.
  Wij accepteren uiteraard alleen artikelen die ongedragen zijn en die nog in de origineel verpakt zijn. Maak dus niet alle los verpakte artikelen in één keer open maar kijk eerst bij 1 of het klopt.  Stuur het artikel inclusief alle toebehoren binnen 10 werkdagen terug, vergezeld van de originele factuur/pakbon op een juiste wijze verpakt. .

  Betaalwijzen

  Alle bestellingen worden vooraf betaald, tenzij anders overeengekomen. Nadat wij het bedrag op onze rekening hebben staan gaan we over tot uitlevering tenzij anders is overeengekomen.

  Garantie

  Bontenue bedrijfskleding garandeert dat elk door haar geleverd product voldoet aan de normale eisen van deugdelijkheid en bruikbaarheid. Er kan geen sprake zijn van garantie indien de slijtage als normaal kan worden beschouwd en/of de beschadiging is ontstaan door opzet, onachtzaamheid of nalatig onderhoud.

  Op al onze producten hanteren wij een garantietermijn van zes maanden. Uitgangspunt daarbij is wel dat het gaat om een productiefout.
  Als uitzondering hierop geldt een garantietermijn van 3 maanden voor ritsen, drukknopen en overige fournituren.
  Voorwaarde hierbij is ook dat u zich bij het onderhoud heeft gehouden aan de reinigingsvoorschriften van de betreffende kleding.

  Garanties gelden alleen voor defecten die niet veroorzaakt zijn door ondeugdelijk gebruik of opzettelijk gedrag van de drager.

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0