Bedrijfskleding

Bedrijfskleding is meer dan kleding met een logo. Moderne bedrijfskleding moet goed zitten, het moet mooi staan, het moet lekker werken en het moet de stijl die het bedrijf wil uitstralen ondersteunen. Niets maakt ons trotser dan langs een terras te lopen of een winkel, slager of bakkerij binnen te stappen waar onze kleding met veel plezier wordt gedragen. Als het plaatje klopt dan zijn wij tevreden. Sinds 1997 leveren wij al bedrijfskleding in oa Horeca, retail en zorg. 

Het voordeel van echte bedrijfskleding is dat er voor mannen én vrouwen kleding is die op elkaar is afgestemd en dat producten niet na één seizoen weer uit het assortiment verdwijnen. Online bieden we momenteel slechts een deel van ons assortiment.  Wij leveren op basis van een intake een nog veel uitgebreider aanbod kleding en kijken graag met mee naar kleding die past bij de uitstraling van het bedrijf.


Onze werkwijze is als volgt: 
1. Inventariseren : waar bent u naar op zoek, hoe kunnen wij helpen? Dit kan op 2 manieren: We komen langs op locatie of we nemen telefonisch of per mail door wat de wensen zijn. 
2. Het eerste voorstel. Hierop ontvangen wij graag feedback. Vervolgens passen wij desgewenst het voorstel aan en leveren desgewenst samples aan.
3. De keuze. Wij verzorgen de pasmaten of de medewerkers komen bij ons in de showroom alles passen. We voorzien de kleding indien van toepassing van de logo's, na akkoord op de digitale proefdruk. 
4. Vervolgens wordt de kleding uitgeleverd zoals afgesproken. 

Ook maatwerk is bij ons mogelijk. Denk hierbij aan kleuren van het logo in de kleding, op maat gemaakte kleding of schorten etc. Maatwerk is al mogelijk vanaf 3 stuks.