Terug
usp-1
Gratis pasmaat & sample service

Eerst kijken dan kopen. Meer zekerheid over de kwaliteit en de maat.

usp-2
Breed assortiment, voor ieder wat wils

Het grootste assortiment schorten en sloven van heel Nederland.

usp-3
Vrijblijvend stijladvies voor jouw bedrijf

Niet alleen functioneel, maar ook erg mooi. Vraag advies aan onze specialisten.

Bedrijfskleding online bestellen

Hippe en trendy bedrijfskleding online bestellen? Wij hebben een breed assortiment aan bedrijfskleding voor alle beroepen, bedrijven en branches zoals: de horeca, kapperszaken, retail, zorg, recreatie / camping en nog vele andere. Bij ons koop je bedrijfskleding voor een scherpe prijs.

Goede werkkleding 

Bedrijfskleding, of werkkleding, moet goed zijn! Maar, wat maakt bedrijfskleding goed? Wij geloven dat bedrijfskleding aan verschillende eisen moet voldoen: het moet goed zitten, mooi staan en het moet comfortabel werken. Daarnaast moet bedrijfskleding de stijl uitstralen die past bij het bedrijf. Jouw medewerkers zijn uiteindelijk het visitekaartje en het gezicht van het bedrijf. 

De voordelen van bedrijfskleding

Wat zijn de voordelen van bedrijfskleding? Het voordeel van werkkleding is dat bedrijfskleding voor mannen en bedrijfskleding voor vrouwen op elkaar afgestemd is. Zo zorgen we ervoor dat de stijl en het DNA van uw bedrijf perfect in balans is en dat ook de kleine details kloppen. Daarnaast zal bedrijfskleding niet na een seizoen weer uit het assortiment verdwijnen.
Dat is nog eens een duurzame keuze! 

Een ander voordeel van bedrijfskleding is dat deze bijzondere eigenschappen heeft. Zo hebben we kapperskleding bleachproof, kleding in extra grote maten en speciale stofeigenschappen zoals stretch zodat je lekker in de kleding kunt werken. 

Bedrijfskleding op maat kopen

Ook verzorgen wij bedrijfskleding op maat. Met maatwerk bedrijfskleding zetten wij jouw specifieke wensen centraal en gaan we samen aan de slag met het samenstellen van de juiste bedrijfskleding. Het maatwerk wat wij leveren doen wij in samenwerking met Poco Bedrijfskleding. Door deze samenwerking is het mogelijk om bedrijfskleding samen te stellen op basis van kleur, model en andere belangrijke details. Meer weten? Lees alles over onze maatwerk bedrijfskleding en ontdek alle mogelijkheden

Bedrijfskleding met logo bestellen

Wil je bedrijfskleding voorzien van een logo? Ook dan kunnen wij helpen! Wij kunnen werkkleding laten bedrukken met een logo, afbeelding of tekst. Naast het bedrukken van bedrijfskleding, is het ook mogelijk om een logo in de kleding te laten borduren. Wij denken graag met je mee welke optie het meest geschikt is voor jouw nieuwe bedrijfskleding.

Meer weten over bedrijfskleding bestellen met eigen logo? Neem dan contact met ons op en vraag naar alle mogelijkheden. 

Professionele bedrijfskleding online kopen

Bij Bontenue leveren wij professionele bedrijfskleding voor een scherpe prijs. Wij hebben een breed assortiment bedrijfskleding zodat iedereen bij ons de juiste werkkleding kan vinden. Zoek je bijvoorbeeld naar overhemden, blouses, polo’s of t-shirts als bedrijfskleding? Dan zijn er verschillende opties mogelijk en kijken wij graag samen met jou naar de mogelijkheden! 

Wij kunnen ook helpen wanneer je truien en vesten als bedrijfskleding wilt bestellen. Hiernaast is het ook mogelijk om alleen te kiezen voor een broek of een blazer of colbert. In ieder geval verzorgen wij de juiste bedrijfskleding die bij past bij jouw bedrijf. 

Bedrijfskleding van Bontenue

Het is goed om te weten dat wij bij Bontenue momenteel slechts een deel van ons assortiment online aanbieden. Daarnaast leveren wij werkkleding op basis van een intake. Tijdens deze intake ontdekt u een nog veel uitgebreider aanbod aan werkkleding. Wij helpen wij graag mee met het uitzoeken van de juiste beroepskleding die past bij de uitstraling van uw bedrijf.

Bontenue Bedrijfskleding levert kleding aan de horeca, kapperszaken, retail, zorg en nog vele andere branches. Wilt je meer weten en of ben je op zoek naar voorbeelden, samples, pasmaten? Neem dan contact met ons op! Bij Bontenue vind je hippe en trendy bedrijfskleding voor elk bedrijf.