• Pasmaat & sample Service
 • Prijzen excl. BTW
 • 14 dagen retourrecht


  Verzenden & retourneren

  Verzenden

  Voor verzendingen met een afleveradres in  Duitsland, Nederland, België of Luxemburg vragen wij €8,75 per bestelling. Dit is een vast bedrag ongeacht het aantal artikelen of het aantal dozen per bestelling.

  We gaan hierbij uit van de levering van één complete zending. Het kan echter gebeuren dat enkele artikelen een langere levertijd kennen. In overleg met u kan er dan besloten worden om voor meerdere leveringen te kiezen. Voor de nalevering zijn de kosten dan voor ons. 

  Retourneren

  Het is mogelijk om producten te retourneren. Gepersonaliseerde artikelen nemen wij echter niet terug. 

  Om ervoor te zorgen dat producten aan uw verwachting voldoen kunt u bij ons wel altijd een sample aanvragen of indien beschikbaar, extra fotomateriaal. Met de sampleservice kunt u artikelen of maatseries aanvragen zodat u deze vóór dat u bestelt kunt bekijken, beoordelen en passen. 

  Voordat U een artikel retour zendt, moet u in het bezit zijn van een retournummer. U kunt een retournummer aanvragen bij onze klantenservice via [email protected]

   U kunt de artikelen die u bij ons gekocht heeft, tegen bepaalde voorwaarden retourneren.

  1) U heeft een klacht. Wanneer u een klacht heeft dan vragen wij u om contact op te nemen met ons via [email protected] met vermelding van uw telefoonnummer. Indien wij de producten ook daadwerkelijk moeten kunnen zien om te beoordelen zullen wij u vragen deze naar ons toe te sturen. Indien de klacht gegrond is dan vergoeden wij de verzendkosten. We nemen na ontvangst altijd contact met u op.

  2) U heeft een ander artikel of een andere maat ontvangen dan dat u besteld heeft of het voldoet niet aan de verwachtingen? Neem dan contact met ons via [email protected]. Als wij andere aantallen, maten of producten hebben geleverd als door u besteld maken wij het uiteraard zsm voor u, in overleg, in orde. Mocht u een verkeerde maat hebben besteld dan is het mogelijk om het product om te ruilen. U betaalt dan wel opnieuw de verzendkosten indien van toepassing (vanaf € 375,- verzenden wij gratis). 

  Als uw retourzending voldoet aan één van bovengenoemde voorwaarden:, kunt u het pakket retour sturen naar het volgende adres: Bontenue, Industrieweg 4, 4524JJ te Sluis. Als u niet voldoet aan de retourvoorwaarden en u stuurt toch een artikel terug dan komt de betalingsverplichting niet direct te vervallen. Mocht u twijfelen neem dan aub contact met ons op. Wij accepteren uiteraard alleen artikelen die ongedragen zijn en die nog in de origineel verpakt zijn. Maak dus niet alle los verpakte artikelen in één keer open maar kijk eerst bij 1 of het klopt.  Stuur het artikel inclusief alle toebehoren binnen 7 werkdagen terug, vergezeld van de originele factuur/pakbon op een juiste wijze verpakt. 

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0