Terug
usp-1
Gratis pasmaat & sample service

Eerst kijken dan kopen. Meer zekerheid over de kwaliteit en de maat.

usp-2
Breed assortiment, voor ieder wat wils

Het grootste assortiment schorten en sloven van heel Nederland.

usp-3
Vrijblijvend stijladvies voor jouw bedrijf

Niet alleen functioneel, maar ook erg mooi. Vraag advies aan onze specialisten.

Schoenen bedrijfskleding

Schoenen bedrijfskleding. Goede schoenen zijn enorm belangrijk als je aan het werk bent. Slechte schoenen zorgen ervoor dat mensen eerder vermoeid zijn of gevaar lopen vanwege het ontbreken van antislip of stalen neus. Check ons trendy assortiment.

Schoenen bedrijfskleding.

Veiligheidsschoenen, geklede schoenen, trendy schoenen.

5 redenen waarom goede werkschoenen belangrijk zijn:

1. Minder vermoeid
Goede schoenen zijn enorm belangrijk als je aan het werk bent.
Slechte schoenen zorgen ervoor dat mensen eerder vermoeid zijn doordat de voeten niet goed worden ondersteund met een slechte, vermoeiende houding tot gevolg. 

2. Veiligheid
Veiligheidsschoenen staan bekend om een stalen neus. Maar wist je dat een stevige schoen met een antislipzool ook een veiligheidsschoen is? Het gaat om de omgeving waar je werkt. Kom je dagelijks in contact met water op de vloer dan kan een afgesleten zool van je schoenen zorgen voor problemen zoals uitglijden. Een antislipzool voorkomt dit. Werk je met scherpe messen in de keuken? Dan kunnen die als ze van je werkbank afvallen en je draagt dunnen schoenen, voor snijwonden aan je voeten zorgen, een stalen tip voorkomst dit. 

3. Duurzaamheid
Standaard schoenen zijn niet gemaakt om elke dag lange dagen op te maken. Veiligheidsschoenen, professionele werkschoenen zijn gemaakt om lang mee te gaan. Dat is gelijk een stuk beter voor het milieu. 

4. Professionele uitstraling

Een kok op crocs of een medewerker in de bediening met afgetrapte sneakers. Het ziet er niet uit. Met professionele werkschoenen kom je gekleed en professioneel voor de dag. 

5. Uniformiteit

Als iedereen dezelfde schoenen draagt kun je hiermee de bedrijfskleding afmaken. De kers op de taart. Als je iedereen uniform aankleedt maar iedereen draagt eigen schoenen dan blijft er verschil. Met bedrijfsschoenen zorg je ervoor dat iedereen letterlijk van top tot teen gelijk is. 

 

Maak je werkdag aangenamer met goede, ondersteunende werkschoenen. Een goede ondersteuning van je voet is belangrijk als je een hele dag op je voeten staat, rent, loopt. 

Veiligheidsschoenen die aan alle veiligheidseisen voldoet, optimaal comfort en ondersteuning bieden aan voetbed en rug én een gewilde blikvanger zijn onder iedere bedrijfsoutfit, dat is ons assortiment, met zorg geselecteerde, schoenen.

Wij hebben een trendy en modern assortiment schoenen die juist voldoen aan de veiligheidsnormen en er toch goed uitzien.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »