• Let op: momenteel langere levertijden dan vermeld.

  Fristads

  0 Producten


   Seen 0 of the 0 products

   Met een ervaring van meer dan 90 jaar weet Fristads beter dan wie dan ook wat de behoeften van de werkende professional zijn. Fristads maakt functionele, duurzame en veilige werkkleding die zo ontworpen is dat je je comfortabel voelt en op je best bent in iedere situatie.

   Fristads heeft het breedste assortiment werkkleding van zware kwaliteit. Door dit assortiment kunnen we beter dan wie dan ook rekening houden met jouw behoeften.

   Bij het ontwerpen van werkkleding ligt de focus van Fristads op jou en je lichaam, evenals op de omgeving waarin je werkt. Fristads ontwerpt functionele werkkleding waarmee je het beste uit jezelf kunt halen, wat je ook doet of waar je ook bent. Of het nu belangrijk is dat je warm, droog of koel blijft; of bescherming nodig hebt tegen electriciteit, gesmolten metaal of gevaarlijke chemicaliën, Fristads  helpt je hierbij. 

   Als professional wil je goed zijn in wat je doet. Je streeft naar betere prestaties, meer precisie en efficiëntie, net als wij. Wij willen dat Fistads werkkleding je helpt je doelen te bereiken door je te beschermen en ervoor te zorgen dat je je in iedere situatie comfortabel voelt, waardoor je het beste uit jezelf kunt halen. De ervaring en knowhow van Fristads maken het mogelijk om de hoogste kwaliteit werkkleding te ontwerpen om je prestaties te verbeteren, iedere keer opnieuw.

   Inloggen

   Wachtwoord vergeten?

   • Al je orders en retouren op één plek
   • Het bestelproces gaat nog sneller
   • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

   vergelijk0