usp-1

Gratis pasmaat & sample service

Eerst kijken dan kopen. Meer zekerheid over de kwaliteit en de maat.

usp-2

Breed assortiment, voor ieder wat wils

Het grootste assortiment schorten en sloven van heel Nederland.

usp-3

Vrijblijvend stijladvies voor jouw bedrijf

Niet alleen functioneel, maar ook erg mooi. Vraag advies aan onze specialisten.

Salon kleding kapsalon, beauty en zorg. Hip en trendy.

Naast kleding voor de horeca bieden wij u ook kleding voor de zorg, wellness- & beautybranche. Met de juiste kleding komt jouw organisatie beslist professioneel over. Vertaal jouw huisstijl in trendy en hippe bedrijfskleding die ook nog eens lekker zit

Kleding kapsalon, beauty en zorg.

Onze bedrijfskleding is gemaakt van hoogwaardig materiaal en verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en kleuren. Zo kunt u een tenue samenstellen dat volledig aansluit op uw huisstijl. Al diverse huisartsenpraktijken, tandartspraktijken, beautysalons en kapsalons gingen jou voor met de keuze voor hippe bedrijfskleding van Bontenue.

Kleding salon / zorg heet wasbaar
Een groot deel van ons assortiment is heet te wassen. Daardoor is deze kleding  perfect voor kapsalons, wellness, beautysalons en de zorg.

Kies de juiste bedrijfskleding
Met de juiste kleding ben je herkenbaar en kom je professioneel over. Daarnaast is het belangrijk dat het lekker comfortabel zit. Je bedrijfskleding mag jou niet in de weg zitten tijdens het uitvoeren van je werk.

Salonkleding passen
We hebben deze bedrijfskleding in vele maten. Juist ook voor de grotere en de kleinere maten. Het is altijd mogelijk om pasmaten te ontvangen. Kijk daarvoor op onze servicepagina.

Niet gevonden wat je zoekt? Niet alles staat online, dus neem zeker contact op zodat we verder voor jou op zoek kunnen gaan.