Terug

Het winterterras, een welkome aanvulling in de donkere maanden

Het winterterras, een welkome aanvulling in de donkere maanden

Het winterterras

Dat de winter voor de deur staat wil niet zeggen dat jij je gasten naar binnen moet sturen. Juist in deze lastige tijd kun je de extra meters van het terras wel gebruiken. Wij geven een aantal tips vanuit onze collectie hoe jij een sfeervol terras creëert waar je gasten graag vertoeven. Met een paar aanpassingen maak jij jouw terras een stuk aantrekkelijker voor je gasten.

Binnen en buiten, één beleving, ook op je terras


Herkenbaarheid dat is belangrijk voor je gasten. De sfeer die ze binnen beleven willen ze ook buiten beleven. Zorg er dan ook voor dat je bijvoorbeeld de kleuren van je huisstijl ook op je winterterras terug laat komen. Denk hierbij aan plaids in dezelfde kleur als de stoelen binnen, al dan niet voorzien van jouw logo of kaarsen in dezelfde stijl. 

Sfeermakers op je winterterras

Vuurkorven of buitenbereidingen met vuur zijn echte sfeermakers. Zorg wel dat je goed beschermd bent wanneer je met vuur aan de slag gaat. Helemaal in deze stijl zijn leren schorten, stoer en van hoge kwaliteit. Verder zijn stoere kaarsen, bijvoorbeeld in leer, lederen accessoires zoals menukaarten en servetringen een echte eyecatcher. Zeker met de feestdagen in het vizier zijn kaarsen een echte must.

Aangename temperatuur op het terras

Hoe aangenamer het vertoeven is op jouw terras, hoe langer je gasten blijven zitten. Naast terraswarmers (hiervoor zijn ook al duurzame initiatieven) of warmtekussens, kun je plaids  neerleggen. Plaids zijn niet alleen functioneel maar zorgen er ook voor dat jouw gasten lekker warm en comfortabel op jouw winterterras zitten. 

Warme bedrijfskleding voor je personeel

Zorg ervoor dat de crew die buiten werkt goed aangekleed is. Hierbij kun je denken aan vestjes, jasjes of fijne hoodies

Benieuwd wat wij voor jouw winterterras kunnen betekenen? Slechts een deel van onze collectie staat online. Neem contact op, laat weten wat je zoekt en wij gaan graag voor jou op zoek naar items die jouw winterterras tot een ongekend succes maken. 

Op zoek naar warme bedrijfskleding? Ook hierbij denken we graag mee. Neem contact op en laat ons weten wat je zoekt. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »