Terug

Bedrijfskleding bloemist

Bedrijfskleding bloemist

Bedrijfskleding bloemist en tuincentra.

Al vele jaren leveren wij aan vele verschillende bloemisten bedrijfskleding. Zeker de laatste jaren is de merkbeleving steeds belangrijker geworden en staat herkenbaarheid en trendy voorkomen centraal bij de keuze voor nieuwe bedrijfskleding.

Kenmerken bedrijfskleding bloemist

Wat wij doorgaans leveren aan bloemisten is het volgende:

  • Schorten of sloven 
  • Shirts met lange of korte mouw
  • Bodywarmers
  • Vesten (fleece- of sweatvesten)
  • Truien (met of of zonder capuchon)
  • Broeken
  • Jassen (vaak softshelljassen) 
  • Blouses

Waar moet deze kleding aan voldoen? Hieronder sommen wij op wat wij hebben ervaren de laatste jaren. 

  1. Kleding dient slijtvast en van hoge kwaliteit te zijn. 
    Vooral bij een bloemist die vaak aan een werkbank aan het werk is, is het belangrijk dat de stoffen tegen een stootje kunnen. De stoffen dienen oof niet gevoelig te zijn voor haperingen. Het laatste wat je wilt is dat doorns je hele kleding ophalen.
  2. Kleding dient vochtafwerend te zijn
    De kleding komt in contact met water. Het is dan ook fijn als je kiest voor een bovenlaag die het vocht niet gelijk opzuigt waardoor je steeds met natte kleding moet werken. Denk hierbij aan een softshell, een leren schort of een schort met een coating.
  3. Kies voor donkere kleuren
    De planten en bloemen geven gemakkelijk vlekken die er lastig uit gaan in de was. Wanneer je kiest voor donkere bedrijfskleding dan is dit minder storend.
  4. Kies voor kleding die je op een hogere temperatuur kunt wassen. 
    Tegenwoordig is er voldoende keuze in bedrijfskleding die je op 60 graden kunt wassen. Gezien het type vlekken bij een bloemist raden wij dat ook zeker aan. 
  5. Werk met laagjes. 
    De werkzaamheden zijn divers. In de koelcel kan het koud zijn, in de kas kan het warm zijn. Met laagjes kun je zelf bepalen hoe warm of koud je gekleed gaat.

 

Voor wie is deze kledingkeuze interessant?

Wij leveren kleding aan : bloemisten, tuincentra, verpotters, plantstekkers, pottenwassers,  marktkooplui, standwerkers, veilingmedewerkers, bloemenchauffeurs en -koeriers, bloemstylist en groenstylist.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »