Veiligheidspakket

Mondmaskers, gezichtsschermen, handgels, we snappen dat jullie door de bomen het bos niet meer zien.

Omdat wij weten dat jullie en jullie klanten allemaal staan te trappelen om weer aan het werk te kunnen gaan, zijn wij op zoek gegaan naar middelen zodat dit ook veilig kan. En goed nieuws; die hebben we gevonden! Naast onze kleding, hesjes en schorten bieden we nu oa ook gezichtsmaskers en handgel.
 
Wees er snel bij, want op = op!

Genoemde prijzen zijn richtprijzen en exclusief BTW en exclusief verzendkosten. Prijzen kunnen namelijk fluctueren. Ook beschikbaarheid en leverdatum zijn richtdata, we proberen orders zoveel mogelijk te combineren om prijzen en verzendkosten laag te houden.  De markt voor mondkapjes is volop in beweging en grillig. Om via betrouwbare leveranciers te kunnen inkopen maken wij wel dit voorbehoud.

Belangrijk: De mondmaskers zoals aangeboden zijn geen beschermende maskers zoals die door medisch personeel worden gebruikt, maar een simpele mond-en-neus bescherming die tot doel heeft de mond en neus te bedekken en te voorkomen dat het virus door de lucht wordt verspreid. 

We denken uiteraard altijd graag mee om de mogelijkheden op maat te bespreken. Neem hiervoor zeker contact met ons op. We hebben bij deze een selectie gemaakt van de best verkopende artikelen maar ons assortiment bevat ook nog andere beschermende artikelen uiteraard.