Leren schort met zak XL model

Voorraadstatus: Beschikbaar

  • 2-4 werkdagen
  • Spoedlevering mogelijk

van € 149,00

Special Price € 119,00

  • Koop 25 voor € 115,00 per stuk. en bespaar 4%
  • Koop 50 voor € 109,00 per stuk. en bespaar 9%
  • Koop 100 voor € 99,00 per stuk. en bespaar 17%

Leren schort met zak XL model

van € 149,00

Special Price € 119,00

Omschrijving

Details

Dit leren schort is tijdloos en geeft uw bedrijf direct een luxe en warme uitstraling. Wij leveren leren schorten en sloven van hoge kwaliteit.
Het mix & matchen maakt dat dit schort super goed gecombineerd kan worden met bijpassende sloven en backstrapschorten. Hiermee ontstaat een speels beeld.  

Onze leren schorten zijn met zorg gemaakt en voorzien van stevige riemen en gespen.

Deze runderleren schorten zijn eenvoudig te onderhouden. Af en toe een met een lauwwarm doekje erover heen, dat is het enige wat u hoeft te doen.

De geverfde leersoorten zijn gemaakt van runderleer uit Europa. Het bewerkte leer is zeer zorgvuldig gesorteerd. De verfstoffen dringen ongeveer 1 mm in de huid. Bij de huiden ontstaan kleurnuances doordat niet alle delen van de huid evenveel kleurstof opnemen, hierdoor ontstaan een mooie 'vintage look' en het leer krijgt een wat meer geleefd uiterlijk. 

Het verven maakt dat het leer uitermate geschikt is om met de schorten te professioneel te werken. Het leer is minder kwetsbaar en het  beschermt het leer tegen inwerking van vocht, transpiratie en vet.

Onze schorten en sloven worden al vele jaren met veel plezier in horeca- en speciaalzaken gedragen.  Deze schorten wegen ca. 600 gram. Indien gewenst kunnen wij een lijst met bedrijven verstrekken waar onze leren schorten en sloven al langere tijd tot tevredenheid dagelijks gedragen worden.

Bij de door ons geleverde lederen schort of sloof kunnen wij uw naam of logo inbranden. Vanaf 3 stuks is dit gratis.

Specificaties

Specificaties

Kleur Zwart
Materialen Leer
Opties / eigenschappen Extra groot
Lengte in CM 85
Breedte in CM 79
Merk Stalwart