Terug naar overzicht
Vorig product Artikel 1 van 46
Leren schort model butcher

Voorraadstatus: Niet in voorraad

  • 2-4 werkdagen
  • Spoedlevering mogelijk
€ 139,00
  • Koop 25 voor € 131,00 per stuk. en bespaar 6%
  • Koop 50 voor € 121,00 per stuk. en bespaar 13%
  • Koop 100 voor € 108,00 per stuk. en bespaar 23%

Leren schort model butcher

Omschrijving

Details

Dit leren schort is uitermate geschikt voor bedrijven die een stoere look nastreven zoals bijvoorbeeld slagerijen en cateraars. Dit butcher model in de kleur bruin is een bijzonder model en geeft uw bedrijf direct een stoere uitstraling. 

Deze runderleren schorten zijn eenvoudig te onderhouden. Af en toe een met een lauwwarm doekje erover heen, dat is het enige wat u hoeft te doen.

Het bewerkte leer is zeer zorgvuldig gesorteerd. De verfstoffen dringen ongeveer 1 mm in de huid. Bij de huiden ontstaan kleurnuances doordat niet alle delen van de huid evenveel kleurstof opnemen, hierdoor ontstaan een mooie 'vintage look' en het leer krijgt een wat meer geleefd uiterlijk. 

Daarnaast maakt het verven dat het leer uitermate geschikt is om met de schorten professiooneel te werken. Het leer is minder kwetsbaar en het  beschermt het leer tegen inwerking van vocht, transpiratie en vet.

Onze schorten en sloven worden al vele jaren met veel plezier in horeca- en speciaalzaken gedragen. Deze schorten wegen ca. 600 gram. Indien gewenst kunnen u een sample ontvangen. 

Bij de door ons geleverde lederen schort of sloof kunnen wij u naam of logo laseren. 

Specificaties

Specificaties

Materialen Leer
Lengte in CM 85
Breedte in CM 75