Leren schort model Butcher

Voorraadstatus: Beschikbaar

  • 2-4 werkdagen

van € 149,99

Special Price € 139,99

Leren schort model Butcher

van € 149,99

Special Price € 139,99

Omschrijving

Details

Verkrijgbaar vanaf 10 stuks. 

Dit butcher model in de kleur bruin is een bijzonder model en geeft uw bedrijf direct een stoere uitstraling.
We verkopen dit schort vaak aan traiteurs en slagerijen. Het butcher model is een schort is bijzonder geschikt voor bedrijven die echt authenciteit willen uitstralen.

Met dit bruine runderleren butcher-schort koopt u iets unieks waar u jaren plezier van heeft. De leren schorten zijn met zorg gemaakt en voorzien van stevige riemen en gespen.
Deze runderleren schorten zijn eenvoudig te onderhouden. Af en toe een met een lauwwarm doekje erover heen, dat is het enige wat u hoeft te doen. Daarnaast zit dit schort nooit in de was, dus u heeft er veel minder van nodig.

De geverfde leersoorten zijn gemaakt van runderleer uit Europa. Het bewerkte leer is zeer zorgvuldig gesorteerd. De verfstoffen dringen ongeveer 1 mm in de huid. Bij de huiden ontstaan kleurnuances doordat niet alle delen van de huid evenveel kleurstof opnemen, hierdoor ontstaan een mooie 'vintage look' en het leer krijgt een wat meer geleefd uiterlijk.
Het verven maakt dat het leer uitermate geschikt is om met de schorten te professiooneel te werken. Het leer is minder kwetsbaar en het beschermt het leer tegen inwerking van vocht, transpiratie en vet.

Onze schorten en sloven worden al vele jaren met veel plezier in horeca- en speciaalzaken gedragen.  Deze schorten wegen ca. 600 gram. Indien gewenst kunnen wij een lijst met bedrijven verstrekken waar onze leren schorten en sloven al langere tijd tot tevredenheid dagelijks gedragen worden.
Bij de door ons geleverde lederen schort of sloof kunnen wij u naam of logo inbranden. Vanaf 5 stuks is dit gratis tot 15 cm breed.

Specificaties

Specificaties

Kwaliteit Premium
Kleur Bruin
Materialen Leer
Merk Stalwart