Leren schort kruisbanden NL kwaliteit

Voorraadstatus: Beschikbaar

  • 2-4 werkdagen
  • Spoedlevering mogelijk
€ 115,00

Leren schort kruisbanden NL kwaliteit

* Verplichte velden

Omschrijving

Details

Een leren schort gaat vele jaren mee. Onze lederen schorten geven uw bedrijf een stijlvolle maar toch stoere look. Dit model met gekruiste banden is tijdloos en het gewicht wordt gedragen op de schouders ipv in de nek.  

De leren schorten zijn met zorg gemaakt en voorzien van stevige riemen en gespen. 

Deze runderleren schorten zijn eenvoudig te onderhouden. Af en toe een met een lauwwarm doekje erover heen, dat is het enige wat u hoeft te doen.

De geverfde leersoorten zijn gemaakt van runderleer uit Europa. Het bewerkte leer is zeer zorgvuldig gesorteerd. De verfstoffen dringen ongeveer 1 mm in de huid. Bij de huiden ontstaan kleurnuances doordat niet alle delen van de huid evenveel kleurstof opnemen, hierdoor ontstaan een mooie 'vintage look' en het leer krijgt een wat meer geleefd uiterlijk. Het verven maakt dat het leer uitermate geschikt is om met de schorten professiooneel te werken. Het leer is minder kwetsbaar en het  beschermt het leer tegen inwerking van vocht, transpiratie en vet.

Onze schorten en sloven worden al vele jaren met veel plezier in horeca- en speciaalzaken gedragen. Deze schorten wegen ca. 600 gram. 

Bij de door ons geleverde lederen schort of sloof kunnen wij u naam of logo laseren. 

Formaat Medium schort: 
76cm x 62cm

 

Formaat Large schort:
86cm x 64cm

Specificaties

Specificaties

Materialen Leer
Opties / eigenschappen Gekruiste banden
Lengte in CM 75
Breedte in CM 63