Retourneren

 • Kan ik mijn artikelen retourneren?

  Het is mogelijk om producten te retourneren. Gepersonaliseerde artikelen nemen wij echter niet terug. 

  Om ervoor te zorgen dat producten aan uw verwachting voldoen kunt u bij ons wel altijd een sample aanvragen of indien beschikbaar, extra fotomateriaal. Met de sampleservice kunt u artikelen of maatseries aanvragen zodat u deze vóór dat u bestelt kunt bekijken, beoordelen en passen. 

  Voordat U een artikel retour zendt, moet u in het bezit zijn van een retournummer. U kunt een retournummer aanvragen bij onze klantenservice via info@bontenue.nl.

   U kunt de artikelen die u bij ons gekocht heeft, tegen bepaalde voorwaarden retourneren.

  1) U heeft een klacht. Wanneer u een klacht heeft dan vragen wij u om contact op te nemen met ons via info@bontenue.nl met vermelding van uw telefoonnummer. Indien wij de producten ook daadwerkelijk moeten kunnen zien om te beoordelen zullen wij u vragen deze naar ons toe te sturen. Indien de klacht gegrond is dan vergoeden wij de verzendkosten. We nemen na ontvangst altijd contact met u op.

  2) U heeft een ander artikel of een andere maat ontvangen dan dat u besteld heeft of het voldoet niet aan de verwachtingen? Neem dan contact met ons via info@bontenue.nl. Als wij andere aantallen, maten of producten hebben geleverd als door u besteld maken wij het uiteraard zsm voor u, in overleg, in orde. Mocht u een verkeerde maat hebben besteld dan is het mogelijk om het product om te ruilen. U betaalt dan wel opnieuw de verzendkosten indien van toepassing (vanaf € 250,- verzenden wij gratis). 

  Als uw retourzending voldoet aan één van bovengenoemde voorwaarden:, kunt u het pakket retour sturen naar het volgende adres: Bontenue, Industrieweg 4, 4524JJ te Sluis. Als u niet voldoet aan de retourvoorwaarden en u stuurt toch een artikel terug dan komt de betalingsverplichting niet direct te vervallen. Mocht u twijfelen neem dan aub contact met ons op. Wij accepteren uiteraard alleen artikelen die ongedragen zijn en die nog in de origineel verpakt zijn. Maak dus niet alle los verpakte artikelen in één keer open maar kijk eerst bij 1 of het klopt.  Stuur het artikel inclusief alle toebehoren binnen 7 werkdagen terug, vergezeld van de originele factuur/pakbon op een juiste wijze verpakt.