Bestellen

 • Ik ben akkoord met de offerte, hoe werkt het nu?

  Zodra u een bestelling heeft geplaatst zullen wij de factuur voor u opmaken. 
  Alle bestellingen worden vooraf betaald. Nadat wij het bedrag op onze rekening hebben staan, of wanneer u een betalingsbewijs heeft gemaild, gaan we over tot uitlevering en indien u een vorm van bedrukking heeft gekozen zullen wij u een digitale proefdruk sturen en na akkoord de bedrukking zetten en de producten verzenden.

 • Ik heb met spoed producten met bedrukking nodig, kan dat?

  Heeft u een spoedorder die afwijkt van de reguliere levertijden? Neem dan contact met ons op: 0622494912 of info@bontenue.nl.

  In overleg is er een heleboel mogelijk. Ook bedrukken van uw kleding is vaak op heel korte termijn mogelijk. We hebben een eigen drukinstallatie dus ook het bedrukken van uw kleding kan in bepaalde gevallen met spoed gebeuren.

  Spoedkosten bedrukking:
  In verband met aanpassen planning: € 35,- indien de order binnen 3-4 in huis dient te zijn en € 50 indien de order binnen 1-2 werkdagen geleverd dient te zijn.

 • Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

  Zodra wij uw bestelling klaarmaken voor verzending ontvangt u van ons een trackingnummer of een e-mail met de verwachte levertermijn.  Hiermee kunt u uw zending volgen. 

  Leveringen naar België duren meestal 1 à 2 dagen.