Algemene voorwaarden

 • Onze algemene voorwaarden

  Leveringen en verzendkosten:

  Voor verzendingen met een afleveradres in Nederland, België of Luxemburg vragen wij €6,95,- per bestelling. Dit is een vast bedrag ongeacht het aantal artikelen of het aantal dozen per bestelling. Vanaf €250,- orderbedrag exclusief BTW rekenen wij geen verzendkosten binnen de BENELUX.

  We gaan hierbij uit van de levering van één complete zending. Het kan echter gebeuren dat enkele artikelen een langere levertijd kennen. In overleg met u kan er dan besloten worden om voor meerdere leveringen te kiezen. Voor de nalevering zijn de kosten dan voor ons.

  Voor leveringen naar het buitenland moet u rekenen op een langere levertijd dan voor een bestelling binnen Nederland. Aangezien dit afhankelijk van het land van bestemming zal dit ook apart worden gecommuniceerd.

  Spoed orders:

  Heeft u een spoedorder die afwijkt van bovenstaande tijden? Neem dan contact met ons op: 0622494912 of info@bontenue.nl.

  In overleg is er een heleboel mogelijk. Ook bedrukken van uw kleding is vaak op heel korte termijn mogelijk. We hebben een eigen drukinstallatie dus ook het bedrukken van uw kleding kan in bepaalde gevallen met spoed gebeuren.

  Levertijd

  Op de site staan de levertijden van de verschillende producten vermeld. Mocht dit, bijvoorbeeld ivm een wijziging in de voorraad, anders zijn dan aangegeven dan nemen wij direct contact op en kunt u er nog voor kiezen om de bestelling te annuleren. 

  Leveradres

  De producten worden geleverd op het door u aangegeven adres. Indien hier niemand aanwezig is kan het product bij de buren worden aangeboden tenzij u vooraf heeft aangegeven dat u dit niet wilt. 

  Retour zenden:

  Gepersonaliseerde of maatwerk artikelen nemen wij niet terug zonder legitieme reden. Indien u niet tevreden bent vragen wij u om contact met ons op te nemen alvorens de producten terug te zenden. 

  Wij nemen in principe niet kosteloos artikelen retour in ontvangst. De verzendkosten voor het retourneren van niet-gepersonaliseerde artikelen zijn voor eigen rekening en de producten dienen binnen binnen 14 dagen geretourneerd te zijn. Om ervoor te zorgen dat producten aan uw verwachting voldoen kunt u bij ons wel altijd een sample aanvragen of indien beschikbaar, extra fotomateriaal. Met de sampleservice kunt u artikelen of maatseries aanvragen zodat u deze vóór dat u bestelt kunt bekijken, beoordelen en passen.

  Het sampleproces werkt als volgt:

  • U vraagt via info@bontenue.nl u sample(s) aan.
  • De verzendkosten bedragen €6,95,-, deze komen te vervallen wanneer er een bestelling volgt. 
  • Samples dienen binnen 10 werkdagen retour gestuurd te worden of worden in rekening gebracht indien deze behouden worden. 
  • Retourzending dient met tracking nummer plaats te vinden waarbij de verzender verantwoordelijk is voor de volledige levering.

  U kunt de artikelen die u bij ons gekocht heeft, tegen bepaalde voorwaarden retourneren.

  1) U heeft een klacht. Wanneer u een klacht heeft dan vragen wij u om contact op te nemen met ons via info@bontenue.nl en zet er uw telefoonnummer bij. We hebben zo de klacht schriftelijk en mochten er nog onduidelijkheden zijn, kunnen wij contact met u opnemen. Waarschijnlijk zullen we de producten moeten kunnen bekijken en beoordelen, wij zullen u dan vragen het product te retourneren. Mocht de klacht gegrond zijn vergoeden wij uw verzendkosten. Zodra we het product terug ontvangen hebben zullen we beoordelen of het product gerepareerd kan worden of dat er een omruiling zal plaats vinden. De retourzending dient vergezeld te gaan van uw naam, adres, telefoonnummer en omschrijving van de klacht. We nemen na ontvangst altijd contact met u op.

  2) U heeft een ander artikel of een andere maat ontvangen dan dat u besteld heeft? Neem dan contact met ons via info@bontenue.nl. Als wij andere aantallen, maten of producten hebben geleverd als door u besteld maken wij het zsm voor u, in overleg, in orde.
  Als uw retourzending voldoet aan één van bovengenoemde voorwaarden:, kunt u het pakket na overleg retour sturen naar het volgende adres: Bontenue, Vrijstraat 12 4524 CE te Sluis. Als u niet voldoet aan de retourvoorwaarden en u stuurt toch een artikel terug dan komt de betalingsverplichting niet te vervallen. Mocht u twijfelen neem dan aub contact met ons op. Wij accepteren uiteraard alleen artikelen die ongedragen zijn en die nog in de origineel verpakt zijn. Maak dus niet alle los verpakte artikelen in één keer open maar kijk eerst bij 1 of het klopt. Stuur het artikel inclusief alle toebehoren binnen 7 werkdagen terug, vergezeld van de originele factuur/pakbon op een juiste wijze verpakt.

  Na ontvangst van het retourproduct wordt het overeengekomen bedrag binnen 14 dagen terug gestort.

  Betaalwijzen

  Alle bestellingen worden vooraf betaald. Nadat wij het bedrag op onze rekening hebben staan gaan we over tot uitlevering tenzij anders is overeengekomen. 

  Betalingen kunnen op de volgende manier gedaan worden:

  Vooruitbetaling: Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u de orderbevestiging per e-mail. In deze bevestiging vindt u ook onze betalingsgegevens. Graag het ordernummer vermelden bij uw betaling. Zodra de betaling bij ons binnen is zullen wij de bestelling in behandeling nemen. Indien wij de betaling niet binnen 10 dagen ontvangen hebben, annuleren wij de bestelling.

  Garantie

  Garanties gelden alleen voor defecten die niet veroorzaakt zijn door ondeugdelijk gebruik of opzettelijk gedrag van de drager.