Algemene voorwaarden

 • Onze algemene voorwaarden

  WERKWIJZE Bontenue Bedrijfskleding – algemene voorwaarden

  Leveringen en verzendkosten:

  Vanaf € 250,- orderwaarde ex BTW rekenen wij geen verzendkosten.

  Voor overige verzendingen met een afleveradres in Nederland, België of Luxemburg vragen wij € 6,95 per bestelling. Dit is een vast bedrag ongeacht het aantal artikelen of het aantal dozen per bestelling.

  We gaan hierbij uit van de levering van één complete zending. Het kan echter gebeuren dat enkele artikelen een langere levertijd kennen. In overleg met u kan er dan besloten worden om voor meerdere leveringen te kiezen. Voor de nalevering zijn de kosten dan voor ons.

  Voor leveringen naar het buitenland moet u rekenen op een langere levertijd dan voor een bestelling binnen Nederland. Aangezien dit afhankelijk van het land van bestemming zal dit ook apart worden gecommuniceerd.

  Op het moment een order mee gaat met een vervoerder hebben wij minimale invloed op de levering. Daarom kunnen aan reguliere leveringstijden geen rechten worden ontleend. Indien een levering op een bepaalde datum geleverd dient te zijn raden wij aan om hiervoor een levering met leveringsgarantie te kiezen. Kosten hiervoor kunt u bij ons opvragen.

  Spoed orders:

  Heeft u een spoedorder die afwijkt van bovenstaande tijden? Neem dan contact met ons op: 0622494912 of info@bontenue.nl.

  In overleg is er een heleboel mogelijk. Ook bedrukken van uw kleding is vaak op heel korte termijn mogelijk. We hebben een eigen drukinstallatie dus ook het bedrukken van uw kleding kan in bepaalde gevallen met spoed gebeuren.

  Spoedkosten zijn als volgt: 1-2 werkdagen levering: € 50,- en 3-4 werkdagen: € 35,-.

  Retourneren

  Gepersonaliseerde artikelen nemen wij niet terug zonder legitieme reden. Indien u niet tevreden bent vragen wij u om contact met ons op te nemen alvorens de producten terug te zenden.

  Overige artikelen dienen binnen 10 werkdagen naar ons terug gestuurd te worden. Hiervoor dient eerst via info@bontenue.nl een retournummer aangevraagd te worden waarbij de reden voor het retourneren wordt vermeld. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.

  Om ervoor te zorgen dat producten aan uw verwachting voldoen kunt u bij ons wel altijd een sample aanvragen of indien beschikbaar, extra fotomateriaal. Met de sampleservice kunt u artikelen of maatseries aanvragen zodat u deze vóór dat u bestelt  kunt bekijken, beoordelen en passen.

  Het sampleproces werkt als volgt:

  - U vraagt via info@bontenue.nl uw sample(s) aan.

  - De verzendkosten bedragen € 6,95 deze komen te vervallen wanneer er een bestelling volgt.

  - Samples dienen binnen 10 werkdagen retour gestuurd te worden of worden in rekening gebracht indien deze behouden worden.

  - Retourzending dient met tracking nummer plaats te vinden waarbij de verzender verantwoordelijk is voor de volledige levering.

  U kunt wanneer u na gebruik van de artikelen toch niet tevreden blijkt te zijn over de kwaliteit onder voorwaarden artikelen bij ons retourneren. Dit gaat als volgt:  

  U heeft een klacht. Wanneer u een klacht heeft dan vragen wij u om contact op te nemen met ons via info@bontenue.nl en vermeld uw telefoonnummer. We hebben zo de klacht schriftelijk en mochten er nog onduidelijkheden zijn, kunnen wij contact met u opnemen. Waarschijnlijk zullen we de producten moeten bekijken en beoordelen, wij zullen u dan vragen het product te retourneren. Mocht de klacht gegrond zijn vergoeden wij uw verzendkosten. Zodra we het product terug ontvangen hebben zullen we beoordelen of het product gerepareerd kan worden of dat er een omruiling zal plaats vinden.

  De retourzending dient vergezeld te gaan van uw naam, adres, telefoonnummer en omschrijving van de klacht. We nemen na ontvangst altijd contact met u op.

  1)     U heeft een ander artikel of een andere maat ontvangen dan dat u besteld heeft? Neem dan contact met ons via info@bontenue.nl. Als wij andere aantallen, maten of producten hebben geleverd als door u besteld maken wij het zsm voor u, in overleg, in orde. 

  Als uw retourzending voldoet aan één van bovengenoemde voorwaarden:, kunt u het pakket na overleg retour sturen naar het volgende adres: Bontenue Bedrijfskleding, Industrieweg 4, 4524JJ Sluis. Als u niet voldoet aan de retourvoorwaarden en u stuurt toch een artikel terug dan komt de betalingsverplichting niet te vervallen. Mocht u twijfelen neem dan aub contact met ons op. Wij accepteren uiteraard alleen artikelen die ongedragen zijn en die nog in de origineel verpakt zijn. Maak dus niet alle los verpakte artikelen in één keer open maar kijk eerst bij 1 of het klopt.  Stuur het artikel inclusief alle toebehoren binnen 10 werkdagen terug, vergezeld van de originele factuur/pakbon op een juiste wijze verpakt. .

  Betaalwijzen

  Alle bestellingen worden vooraf betaald. Nadat wij het bedrag op onze rekening hebben staan gaan we over tot uitlevering tenzij anders is overeengekomen.

  Garantie

  Bontenue bedrijfskleding garandeert dat elk door haar geleverd product voldoet aan de normale eisen van deugdelijkheid en bruikbaarheid. Er kan geen sprake zijn van garantie indien de slijtage als normaal kan worden beschouwd en/of de beschadiging is ontstaan door opzet, onachtzaamheid of nalatig onderhoud.

  Op al onze producten hanteren wij een garantietermijn van zes maanden. Uitgangspunt daarbij is wel dat het gaat om een productiefout.
  Als uitzondering hierop geldt een garantietermijn van 3 maanden voor ritsen, drukknopen en overige fournituren.
  Voorwaarde hierbij is ook dat u zich bij het onderhoud heeft gehouden aan de reinigingsvoorschriften van de betreffende kleding.

  Garanties gelden alleen voor defecten die niet veroorzaakt zijn door ondeugdelijk gebruik of opzettelijk gedrag van de drager.