• Pasmaat & sample Service
 • Prijzen excl. BTW
 • 14 dagen retourrecht

  Neutral

  0 Producten


   Seen 0 of the 0 products

   Duurzaam merk Neutral

   Neutral® is kleding van topkwaliteit voor heren, dames en kinderen.
   Eigentijdse T-shirts, sweatshirts en meer gemaakt van 100% biologisch Fairtrade katoen. Elk product van Neutral® is vervaardigd en gecertificeerd volgens de hoogste milieu-, sociale en ethische normen ter wereld. Samen dekken de certificaten elk onderdeel van het productieproces, wat een garantie biedt dat elk Neutral®-product wordt vervaardigd met echt respect voor mens en planeet.
   Neutral® is Certified Responsibility™
   Neutral® is kleding van topkwaliteit voor heren, dames en kinderen. Eigentijdse T-shirts, sweatshirts en meer gemaakt van 100% biologisch Fairtrade katoen. Geproduceerd en gecertificeerd volgens de hoogste milieu-, sociale en ethische normen ter wereld. Gedefinieerd en gecontroleerd door externe organisaties, zijn de certificaten onze manier om de meest verantwoorde kleding te maken die we kunnen. Samen bestrijken ze elk onderdeel van het productieproces en bieden ze een garantie dat elk Neutral®-product wordt vervaardigd met echt respect voor mens en planeet.
   We noemen het Certified Responsibility™.
   Waarom oké?

   Neutral® gaat niet over morele superioriteit, liefdadigheid of een schoon geweten. Het is zo simpel als opruimen en een eerlijke prijs betalen voor het harde werk van mensen. Het redt de wereld niet. Het maakt ons niet beter. Maar het is redelijk. En dat maakt het goed. Waarom certificaten? Door tijdens onze productie de hoogste certificeerbare normen voor textiel toe te passen, hebben we een aantal objectieve criteria opgesteld waaraan onze leveranciers moeten voldoen en waaraan ze moeten voldoen. En aangezien de certificaten worden beheerd door onafhankelijke, internationaal erkende organisaties, sluiten we ons volledig uit van de invloedssfeer bij het toezicht op de naleving.

   In plaats daarvan kunnen we ons concentreren op prestaties. Door de certificaten centraal te stellen in Neutral ® maken we duurzame productie toegankelijker en beheersbaarder. Geen van de afzonderlijke certificaten is op zichzelf voldoende om te voldoen aan de Neutral®-criteria voor echt verantwoorde productie. Maar in combinatie pakken ze alle relevante vraagstukken in de hele supply chain aan. We noemen het Certified Responsibility™.

   Inloggen

   Wachtwoord vergeten?

   • Al je orders en retouren op één plek
   • Het bestelproces gaat nog sneller
   • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

   vergelijk0