Leren schort BBQ NL kwaliteit

Voorraadstatus: Beschikbaar

  • 2-4 werkdagen
€ 89,99
  • Koop 10 voor € 85,99 per stuk. en bespaar 5%
  • Koop 25 voor € 82,50 per stuk. en bespaar 9%
  • Koop 50 voor € 79,00 per stuk. en bespaar 13%
  • Koop 100 voor € 75,00 per stuk. en bespaar 17%

Leren schort BBQ NL kwaliteit

* Verplichte velden

Omschrijving

Details

Een leren schort gaat heel lang mee. Onze leren schorten zijn voor onze klanten die op zoek zijn naar iets authentieks. Dit BBQ model is tijdloos en geeft uw bedrijf direct een luxe en warme uitstraling.  Wij leveren leren schorten en sloven van hoge kwaliteit.

De leren schorten zijn met zorg gemaakt en voorzien van stevige riemen en gespen.

Deze runderleren schorten zijn eenvoudig te onderhouden. Af en toe een met een lauwwarm doekje erover heen, dat is het enige wat u hoeft te doen.

De geverfde leersoorten zijn gemaakt van runderleer uit Europa. Het bewerkte leer is zeer zorgvuldig gesorteerd. De verfstoffen dringen ongeveer 1 mm in de huid. Bij de huiden ontstaan kleurnuances doordat niet alle delen van de huid evenveel kleurstof opnemen, hierdoor ontstaan een mooie 'vintage look' en het leer krijgt een wat meer geleefd uiterlijk. 

Het verven maakt dat het leer uitermate geschikt is om met de schorten te professioneel te werken. Het leer is minder kwetsbaar en het  beschermt het leer tegen inwerking van vocht, transpiratie en vet. We leveren deze schorten al vele jaren bij cateraars die bijvoorbeeld met marinades werken. 

Onze schorten en sloven worden al vele jaren met veel plezier in horeca- en speciaalzaken gedragen.  Deze schorten wegen ca. 600 gram. Indien gewenst kunnen wij een lijst met bedrijven verstrekken waar onze leren schorten en sloven al langere tijd tot tevredenheid dagelijks gedragen worden.

Bij de door ons geleverde lederen schort of sloof kunnen wij uw naam of logo inbranden. 

Specificaties

Specificaties

Materialen Leer
Lengte in CM 75
Breedte in CM 85
Merk Stalwart