Terug naar overzicht
Artikel 46 van 46 Volgend product
Leren schort BBQ-Bruin

Voorraadstatus: Beschikbaar

  • Op voorraad
  • Spoedlevering mogelijk
€ 89,99
  • Koop 10 voor € 83,00 per stuk. en bespaar 8%
  • Koop 25 voor € 79,00 per stuk. en bespaar 13%
  • Koop 50 voor € 69,00 per stuk. en bespaar 24%
  • Koop 100 voor € 65,00 per stuk. en bespaar 28%

Leren schort BBQ-Bruin

Omschrijving

Details

Onze leren schorten zijn voor onze klanten die op zoek zijn naar iets authentieks. Dit BBQ model is tijdloos en geeft uw bedrijf direct een luxe en warme uitstraling.  Wij leveren leren schorten en sloven van hoge kwaliteit.

Met dit runderleren BBQ-schort koopt u iets unieks waar u jaren plezier van heeft. De leren schorten zijn met zorg gemaakt en voorzien van stevige riemen en gespen.

Deze runderleren schorten zijn eenvoudig te onderhouden. Af en toe een met een lauwwarm doekje erover heen, dat is het enige wat u hoeft te doen.

De geverfde leersoorten zijn gemaakt van runderleer uit Europa. Het bewerkte leer is zeer zorgvuldig gesorteerd. De verfstoffen dringen ongeveer 1 mm in de huid. Bij de huiden ontstaan kleurnuances doordat niet alle delen van de huid evenveel kleurstof opnemen, hierdoor ontstaan een mooie 'vintage look' en het leer krijgt een wat meer geleefd uiterlijk. 

Het verven maakt dat het leer uitermate geschikt is om met de schorten te professiooneel te werken. Het leer is minder kwetsbaar en het  beschermt het leer tegen inwerking van vocht, transpiratie en vet.


Onze schorten en sloven worden al vele jaren met veel plezier in horeca- en speciaalzaken gedragen.  Deze schorten wegen ca. 600 gram. Indien gewenst kunnen wij een lijst met bedrijven verstrekken waar onze leren schorten en sloven al langere tijd tot tevredenheid dagelijks gedragen worden.

Bij de door ons geleverde lederen schort of sloof kunnen wij u naam of logo inbranden. 

Specificaties

Specificaties

Kleur Bruin
Materialen Leer
Lengte in CM 75
Breedte in CM 85
Merk Stalwart